Feu click AQUÍ, i comprobeu tot el que podeu trobar per "VIATGES A L'ARTIC" a Google.
Acostumeu-vos a probar-ho en Català, que esteu ajudant als molts que ja apostem pel nostre país, i trobareu molt més del que us penseu... i Narinant!!!

 

 

 

 
Tota la informació per fer el vostre viatge a:l'ÀRTIC

Vols

Agències de Viatges

Llibres

Hotels

Informació general

Blocs de viatges

 


Rutes en vaixells polars cap a l'Àrtic, amb diferents itineraris incloent Svalbard / Spitsbergen, Groenlàndia, el Pol Nord magnètic... amb sortides des del mes de maig fins a l'octubre.

LLIBRES

"Desert d'aigua. Crònica d'un científic varat a l'Àrtic", Carles Pedrós-Alió.
Interessant relat d'aquest microbiòleg sobre la campanya de recerca que el va dur a l'Àrtic a l'hivern del 2004 per participar en una investigació sobre microorganismes que viuen sota el gel.

"Cap a terres salvatges", Jon Krakauer.
L'abril de 1992, un jove d'una família benestant arribà amb auto-stop fins a Alaska i, caminant, s'endinsà sol cap al bosc, al nord del Mt. McKinley. Es deia Chris McCandless. Havia donat tots els seus estalvis, abandonat el seu cotxe i gairebé tot el que tenia.

"Ullal Blanc", Jack London.
La historia de la transformació d'un llop a l'entrar en contacte amb els humans.

"La crida del bosc", Jack London.
Buck és un gos que ha nascut en una casa benestant i que un bon dia és raptat i endut cap al Nord on l’or tot just s’ha descobert. Progressivament sentirà néixer en ell l’instint que el crida cap al bosc on hi ha els llops, els seus germans salvatges.

"Ganes de viure i altres relats", Jack London.
El llibre recull tres relats referents a les terres fredes i inhòspites d’Alaska i del nord del Canadà, i altres relats de l'autor.

"Un Doctor a Alaska", Ellis Weiner.
Cicely és un poblet perdut enmig d'Alaska. La seva població és una peculiar barreja d'indis i personatges excèntrics. Un bon dia, un complexe fenomen astronómic col·loca el poble en un estat de vetlla permanent.

"El darrer xaman txuktxi", Iuri S. Ritkheu.
La bíblia dels txuktxis és una biografia novel·lada del xaman Mletkin, avi de Ritkheu, precedida d’un recull de les tradicions i llegendes nacionals.

"Un rock'n'roll a l'àrtic", Mikael Niemi.
Aquesta és la història de dos nois d’un avorrit poblet de Suècia que veuen com la seva vida es converteix en un repte emocionant gràcies a la irrupció de la música rock’n’roll i la revolució de costums que comporta.

"La brúixola daurada", Philip Pullman.
Quan la Lyra rep com a do el misteriós aletiòmetre, un estrany objecte semblant a una brúixola, comença un viatge extraordinari que la portarà a les gèlides terres de l’Àrtic, on les bruixes regnen i lluiten els ossos polars.

"El misteri de l'illa de gel", Enric Larreula.
Basant-se en una notícia escoltada per la ràdio fa molts anys, l'autor ens relata la història de l'expedició anglesa del vaixell "Bear", que l'any 1884, sota el comandament del capità Schley, intentava explorar el nord de Grenlàndia i trobar un camí per acostar-se al pol Nord. A causa d'una tempesta, el vaixell va quedar encastat entre el gel... (literatura juvenil).

"El gran engany", Dan Brown.
Quan un satèl·lit de la NASA detecta indicis d’un objecte estrany a l’Àrtic, el president dels Estats Units hi envia Rachel Sexton, analista d’intel·ligència de la Casa Blanca, perquè verifiqui l’autenticitat de la troballa.

Cap Amunt

vols

Amb aquestes centrals de reserves, podreu reservar el vol fins a diferents punts de l'Àrtic (Svalbard, Grenlàndia, nord de Canadà...) amb qualsevol companyia

Destinia

Aquestes webs comparen preus d'altres cercadors, agències i companyies

Fly Low Cost

Vols Barats

Dohop
Inclou un llistat de tots el aeroports noruecs, grenlandesos, canadencs... que ofereixen vols regulars

Cap Amunt

hotels

Hotels? A l'Àrtic?
Doncs si, n'hi ha Svalbard, a Grenlàndia...

Booking a Grenlàndia

Booking a Svalbard

Hotel.info

HRS

Destinia

Cap Amunt

agències de viatges

Agama
Creuers d'expedició a Svalbard/Spitsbergen, Grenlàndia i Gran Nord canadenc.
Creuer al Pol Nord

Via Nòmada
Expedició al Pol Nord

Cap Amunt

blocs DE VIATGES

On el dia dorm amb els ulls oberts
Viatges a l'Àrtic canadenc d'en Toni Pou, científic i periodista (2008).

Xampeny
Fotografies del viatge a Svalbard

Cultura Inuït
El bloc de'n Francesc Bailón, antropòleg i viatger.

També podeu visitar la secció de l'Àrtic de El bloc dels Viatges o Viatgeaddictes on es van incorporant periòdicament nous relats i blocs.

Cap Amunt