Feu click AQUÍ, i comprobeu tot el que podeu trobar per "VIATGES A COSTA RICA" a Google.
Acostumeu-vos a probar-ho en Català, que esteu ajudant als molts que ja apostem pel nostre país, i trobareu molt més del que us penseu... i Narinant!!!

 

 

 

GuiaNupcial.com és un punt de trobada de totes aquelles persones que estan preprant qualsevol aspecte de la seva boda i la comunitat més gran de Nuvis de Catalunya, present a la xarxa des de l’any 1998.

No dubteu en consultar la seva web si voleu organitzar la vostra boda i esteu cercant informació o suport per saber més de les tendències de moda nupcial, de la seva planificació, del convit o la cerimònia, de restaurants o hotels i especialment, si esteu organitzant el vostre viatge de lluna de mel.

volcà irazú
hotels

Hi ha un hotel preciós a Costa Rica, amb la web en català:

Namuwoki
"La casa del Jaguar" es troba a prop de l'entrada del Refugi Nacional Gandoca Manzanillo tot just a 6 quilòmetres de Puerto Viejo al mig de selva i platges.

I si us en calen d'altres, doncs aquí teniu les Centrals de Reserves en català que us permeten trobar hotels arreu de Costa Rica:

Hotel.info

Destinia

HRS

Cap Amunt

ALBERGS

Aquesta pàgina us proposa albergs, B&B i hostals a Costa Rica:

Hostel Club
A Limon, Monteverde, Tortuguero, Cahuita, San Jose, Liberia i altres poblacions i platges.

Cap Amunt

LLIBRES

"Passatges a Amèrica. La vida desmesurada de cinc catalans a ultramar", Héctor Oliva.
A mig camí entre la biografia i el llibre de viatges, aquesta obra ens descobreix, de forma amena i ben documentada, les vides de cinc catalans: Facundo Bacardí, Fèlix Cardona, Manuel Amat, Pepe Figueres i Ramon Mercader.

"Popocatépetl. Llegendes sud-americanes", Josep Francesc Delgado.
Les literatures maia, asteca i d'altres americanes presenten un coneixement sobre l'ésser humà que és tan o més ric com el de les antigues mitologies europees d'ara fa dos mil anys. Realment un llibre molt interessant pels amants dels contes, les llegendes o les tradicions...

"La ruta de l'huracà", Care Santos.
Aïda una noia de 13 anys viatja amb el seu pare a El Salvador. Un cop allà, esclata l'huracà Mitch que sacqueja tota Amèrica Central. Aïda viu una aventura que li permet aprendre dels contrastos geogràfics, econòmics i culturals alhora que la fa madurar al descobrir molt la mà de l'ésser humà més enllà de les tragèdies naturals. (literatura juvenil)

"Quadern de la Selva", Joan Carles Otero.
Un viatge a la selva del segle XXI que pot arribar a ser molt curiós, on l’aventura més perillosa serà tornar amb idees refrescants i el tresor més amagat, un bagul ple de noves coneixences. (literatura juvenil)

"Viatjant a Amèrica", Xavier Lozano.
Aquest llibre recull el viatge de l'autor -en concret, les entrades del seu quadern de viatge publicades anteriorment en el bloc viatjant.com - durant tres mesos de l'any 2009 per Amèrica Central (Guatemala, Nicaragua, Chiapas, Costa Rica i Panamà), Mèxic i Nova York. Us el podeu descarregar gratis o comprar a preu d'impresió.

"Cases d'indians", Martin Rodrigo.
Es coneix com a indians, aquells catalans que, al llarg de tot el segle XIX moguts per l'afany de fer fortuna a les Amèriques, es van embarcar en un llarg viatge i van emprendre negocis a terres d’ultramar: conreu de tabac i de sucre, comerç de licors, espècies i altres productes agrícoles, finances, transport de persones i mercaderies, etc. Aquests personatges, sovint havent guanyat una riquesa fabulosa per a l’època, decideixen retornar a Catalunya i construeixen cases i palaus que mostren el seu nou estàtus econòmic.

"Terra ferma", Matilde Asensi.
Res no podia fer sospitar a Catalina Solís quan es va embarcar a la flota espanyola de Los Galeones amb destinació al Carib que a l'altra banda de l'oceà trobaria un Nou Món farcit de perills i desafiaments. Després d'escapar d'un abordatge pirata i de sobreviure en una illa deserta durant dos anys, començarà una nova vida amb el nom de Martín Nevares.

Cap Amunt

BLOCS

Viatjant per Amèrica Central
En Xavier Lozano va viatjar durant tres mesos de l'any 2009 per Amèrica Central (Guatemala, Nicaragua, Chiapas, Costa Rica i Panamà), Mèxic i Nova York.

Anem de viatge: Costa Rica
En David i la Gisela, un dia van decidir que volien anar a voltar pel món (2007).

En ruta per Costa Rica
L'interessant recorregut d'en Xavier Blancafort per Monteverde, Arenal, Manzanillo, Puerto Viejo, Tortuguero, Corcovado, Irazú, San José (2007).

Vacances a Costa Rica
L'Eva Martínez Bordons ens relata el seu viatge a Tortugero, Puerto Viejo, Arenal, Monteverde o Tamarindo (2007).

Esperits viatgers per Costa Rica
Una de les webs més interessants de la xarxa ens relata de meravella la seva ruta de tres setmanes en 4x4 (2004).

També podeu visitar la secció de Costa Rica de El Bloc dels Viatges o Viatgeaddictes on es van incorporant periòdicament nous relats i blocs.

Cap Amunt

INFORMACIÓ, RECURSOS, NOTÍCIES

Costa Rica a Viquipèdia

Costa Rica a l'Enciclopèdia

Huubs
Notícies a partir de la paraula "Costa Rica".

Cap Amunt

mosaic tradicional a san josé
VOLS

Línies Aèries

American Airlines
La companyia nordamericana vola des de Barcelona, València, Alacant, Maó i Eivissa arreu dels Estat Units, el Càrib o Amèrica Central

Amb aquestes Centrals de Reserves en català podreu reservar el vol fins a Costa Rica amb qualsevol companyia aèria:

Destinia Vols Barats
Vols barats a les principals ciutats del món i també podeu triar combinacions de vols entre dues ciutats.

Aquestes webs comparen preus d'altres cercadors, agències i companyies:

Fly Low Cost

Vols Barats

Dohop
Inclou un llistat de tots el aeroports de Costa Rica que ofereixen vols regulars.

Cap Amunt

lloguer de cotxes

Destinia
Compara preus entre les grans companyies i us ofereix les millors ofertes i preus.

Cap Amunt

AGÈNCIA de viatges a costa rica
Tropicway
Agència situada a San José, que ofereix un munt de possibilitats de viatge.

Cap Amunt

AGÈNCIES DE VIATGE

Giroguies
Especialistes en Senderisme - Trekking

Muztag
Itineraris al teu aire

XL Viatges
Viatges a mida

Big Sur
Viatges Fly&Drive

Cap Amunt

montezuma
mapa del temps - l'oratge
mapes d'itineraris
fòrum de viatges

I si vols ajuda, fer preguntes i consultes, compartir informacions, experiències, idees o relats de primera mà per organitzar el teu viatge pots visitar el fòrum de viatges en català Viatgem Plegats.

Cap Amunt

per aprofundir

Casal Català de Costa Rica
Punt de trobada i difusió de la cultura catalana.

Museu Barbier-Mueller d'Art Precolombí a Barcelona
En el conjunt de la col·lecció es manifesten la majoria d'estils de les cultures prehispàniques procedents de Mesoamèrica, Amèrica Central, Amèrica andina i Amazònia.

Cultures d'Amèrica Central i Intermèdia
Informació detallada que es pot trobar al web dels Amics del Museu Barbier-Mueller d'Art Precolombí.

Màster d'Estudis Llatinoamericans
Màster coordinat per la Universitat de Barcelona (UB) que té com a objectiu el coneixement avançat en la història, antropologia, economia, política, llengua i literatura de les societats llatinoamericanes.

Quadern de la selva
Joan Carles Otero és l'autor d'aquest bloc i del llibre del mateix nom... "La selva es desperta com es devia despertar el món fa milions i milions d'anys. Primer comença a parlar un animal. Després un altre li contesta. Algú més s'afegeix a la conversa. Quan te'n vols adonar, ja ets dintre d'una mena de mercat on cadascú hi diu la seva".

Casal Llatinoamericà de Catalunya (FEDELATINA)
Punt de trobada a Barcelona de la comunitat llatina catalana i els seus representants.

La llengua oficial de Costa Rica és l'espanyol. A la constitució s'afirma que l'Estat vetllarà pel manteniment i el cultiu de les llengües indígenes (se'n reconeixen sis: bribri, cabécar, guaymí -ngobere i bocotà-, malecu o guatuso, boruca i térraba).

El bribri a Linguamón
Recursos en línia de llengua bribri.

El cabécar a Linguamón
Recursos en línia de llengua cabécar.

El guaymí a Linguamón
Recursos en línia de llengua guaymí.

Setem
Ong de cooperació nascuda l'any 1968 que té la seu principal a Barcelona i delegacions territorials a Girona, Manresa i Tarragona i organitzen rutes solidàries a Costa Rica.

Cap Amunt