Feu click AQUÍ, i comprobeu tot el que podeu trobar per "VIATGES A AUSTRIA" a Google.
Acostumeu-vos a probar-ho en Català, que esteu ajudant als molts que ja apostem pel nostre país, i trobareu molt més del que us penseu... i Narinant!!!

 

 

 

Jardins de Burggarten a Viena
HOTELS

Si us calen hotels a Àustria podeu trobar de gran bellesa, qualitat i confort en moltes de les seves principals ciutats:

Hotels a Viena

Hotels a Salzburg

Hotels a Innsbruck

Hotels a Linz

Hotels a Graz

I podeu consultar les millors Centrals de Reserves en català per trobar hotels i allotjament a més de 300 ciutats i pobles d'Àustria:

Booking

Hotel.info

HRS

Destinia

Cap Amunt

APARTAMENTS I ALBERGS

Only Apartments
Apartaments a Viena i Salzburg

Hostels Club

Cap Amunt

LLIBRES

"Tot passejant per vell continent", Santiago Riera.
Aquest llibre explica el que veu, el que descobreix, allò que rememora i el que pensa i reflexiona l'autor, un bon observador, de cinc grans ciutats europees, bressol de cultures i història: Sant Petersburg, Berlín, Barcelona, Viena i París.

"Els exclosos", Elfriede Jelinek.
La guanyadora del Premi Nobel de Literatura 2004 ens acosta a una història basada en un cas real que parla dels joves que volen escapar de l’ombra de l’anterior generació. Un obrer ambiciós, Hans, i tres estudiants, Rainer, Anna i Sophie, formen una colla per assaltar, robar i ultratjar vianants...

"La Pianista", Elfriede Jelinek.
Erika Kohut té uns quaranta anys i és una solitària professora de piano al Conservatori de Viena. Viu amb una mare sufocant i possessiva, de la qual s’escapa regularment per assistir a cinemes porno per satisfer la seva forta repressió sexual.

"Les amants", Elfriede Jelinek.
La Brigitte i la Paula són dues obreres que volen fugir del seu destí d’obreres, però que mai no podran escapar del seu destí de dones. L’una, la Brigitte, constitueix el bon exemple; allí on les noies s’haurien d’emmirallar per saber què han de fer. La Paula, en canvi, és el mal exemple. Allò que no s’ha de fer mai si ets una dona, perquè, si no, acabes malament com ella.

"El malaguanyat", Thomas Bernhard.
Sentir Glenn Gould interpretant les Variacions Goldberg de Bach a la classe de virtuosisme de Vladimir Horowitz, a la cèlebre escola Mozarteum de Viena, empeny al narrador a una decisió radical: "Un dia d'abril, no recordo exactament quin, em vaig dir: S'ha acabat tocar el piano. I no vaig tornar a posar la mà a l'instrument."

"Plaça dels herois", Thomas Bernhard.
El 15 de març de 1938 Hitler va proclamar l'annexió d'Austria a Alemanya a la Heldenplatz (Plaça dels Herois) de Viena.

"Viatge al passat", Stefan Zweig.
Una història de passió burgesa de principis de segle narrada de manera magistral, com sempre, pel mestre dels sentiments melancòlics. Un home jove, pobre i mogut per una «voluntat fanàtica» s’enamora de la dona del seu ric benefactor, però l’envien uns quants mesos a Mèxic per a una missió de confiança. La Gran Guerra esclata. Ells no es tornen a veure fins nou anys més tard. L’amor, ¿ho pot resistir tot...?

"El món d'ahir. Memòries d'un europeu", Stefan Zweig.
Un dels testimonis més commovedors i atractius del nostre passat recent. Zweig recorda, desposseït i en terra estranya—en unes circumstàncies personals d’insospitat dramatisme—, els moments cabdals de la seva vida, paral·lela al desmembrament d’aquella Europa central que es volia més lliure i segura, a recer de la bogeria i la tempesta.

"La llengua salvada", Elias Canetti.
Primer volum de les seves memòries. Aquesta "crònica d'una adolescència" s'obre amb un record de gran càrrega simbòlica: Un home s'acosta a l'infant Elias Canetti i li demana que li ensenyi la llengua, aleshores treu una navalla i diu que la hi tallarà, però a l'últim moment...

"La torxa a l'orella", Elias Canetti.
Segon volum de les seves memòries que es centra en la joventut de l'autor, els seus inicis literaris, la seva admiració pel polèmic pensador Karl Kraus, la relació amb la seva primera dona i les doloroses tibantors -descrites admirablement- amb la mare.

"El joc d'ulls", Elias Canetti.
El tercer i darrer volum de les memòries d'Elias Canetti se situa a Viena i abraça el període que va de l'any 1931 al 1937, els preparatius de la Segona Guerra Mundial i la seva relació amb intel·lectuals i artistes.

"Història somiada", Arthur Schnitzler.
Fridolin, un metge vienès jove, feliç i ben acomodat, amb èxit, casat i pare, se sent arrossegat cap a un món ignot a mig camí entre el son i la vigília, en el qual, empès pel desig, viurà unes experiències de rara i fascinadora intensitat. Amb una subtilesa fora del comú i unes capacitats descriptives i psicològiques extraordinàriament modernes, Arthur Schnitzler ens porta cap a un terreny ambigu i ambivalent, de màgica ensonyació.

"La senyoreta Else", Arthur Schnitzler.
La senyoreta Else està passant unes vacances amb -i a costa de- la seva tia. Tot sembla anar bé fins que rep una carta. La seva mare li comunica que el seu pare té uns deutes i que si no les paga podrà anar a la presó. Cal aconseguir els diners. Per sort en l'hotel on està Else es troba von Dorsday, un amic del seu pare. Si Else pogués demanar-li els diners segurs que von Dorsday és incapaç de negar-se, sempre l'ha mirat amb molt bons ulls…

"La marxa de Radetzky", Joseph Roth.
La fi d'un imperi i de fons aquesta marxa suposadament militar i suposadament marcial. Us agradarà sobretot per la força amb la que la imaginacio domina un argument ampli i heterogeni, servida amb un estil sintetic i mesurat.

I per acabar algunes de les nombroses obres vinculades a Mozart, els seus coetanis o a la seva època:

"Memòries", Lorenzo da Ponte.
Poeta i llibretista, és una figura de referència de la música clàssica i de la societat vienesa. A les Memòries, Lorenzo Da Ponte passa comptes amb la seva atribolada vida, explica el com i el perquè dels escàndols i les intrigues constants de la seva carrera, la seva amistat amb Casanova, Salieri, la seva trobada amb un músic de la cort de Josep II, de nom Wolfgang Amadeus Mozart, els constants viatges a l’estranger, les fugides, els canvis de feina i d’ocupació.

"Mozart", Gabriel Jackson.
Biografia d'un dels grans artistes de la història de la humanitat i una de les nostres lectures preferides !!!.

"Autoretrat de Mozart, a través de la seva correspondència", Pere-Albert Balcells.
Mozart, un personatge polièdric. Balcells ens el presenta en el seu estat més pur, sense prejudicis de cap mena i amb un rigor i una estètica envejables. A través de la seva correspondència, com indica el subtítol ens fa descobrir les mil cares de la personalitat del geni de Salzburg: l'humor, la seva relació afectiva amb el món, amb Leopold, amb Konstanze, l'amor propi, l'evasió reflexiva i la música. Un llibre, un treball excel.lent i recomanable a tothom que estigui interessat en conéixer Wolfgang de primera mà.

"Mozart i la seva època", Francesco Salvi.
Aquest llibre descriu la vida, l'obra i el marc històric i geogràfic de Mozart i s'acompanya d'acurades il·lustracions a tot color. Els lectors podran familiaritzar-se amb la vida vienesa de finals del segle XVIII, així com amb les orquestres i els instruments que Mozart tenia al seu abast (lit. juvenil).

"L'edat d'or de la música: Iniciació al classicisme vienès", Miquel Desclot.
Una excel·lent introducció al moment de màxima esplendor en la història de la música: el Classicisme vienès. I és també un mitjà per conèixer millor l'obra de músics tan extraordinaris com Haydn, Mozart, Beethoven o Schubert.

Diccionari Català - Alemany.
Diccionaris de l'Enciclopèdia.

Cap Amunt

Cafè Central a Viena
VOLS

Ryanair
Volen a Graz i Linz des de Girona. També tenen vols a Bratislava (Eslovàquia) a tocar de Viena, des de Girona i Alacant.

Vueling
Volen a Viena des de Barcelona

Amb aquestes centrals de reserves en català podreu reservar el vol fins a Àustria en qualsevol companyia:

Destinia Vols Barats

Aquestes webs comparen preus d'altres cercadors, agències i companyies:

Fly Low Cost

Vols Barats

Dohop
Inclou un llistat de tots el aeroports austriacs que ofereixen vols regulars

Cap Amunt

AUTOCARS DE LÍNIA

Centrals de reserves amb diferents companyies:

Movelia

Cap Amunt

MAPES D'ITINERARIS
LLOGUER DE COTXES

E-Lloguerdecotxes
Excel·lents ofertes, amb diferents companyies

Europcar 4 EasyJet
Àmplia xarxa d'oficines per tot Austria

Destinia
Compara preus entre les grans companyies.

Cap Amunt

AGÈNCIES DE VIATGES

Austria Vacances
Especialistes en viatges a Austria

Bonviure
Especialistes en senderisme

Educatours
Viatges per estudiants

Estiber
Especialistes en viatges d'esquí

Eurovacances
Viatges en grup amb guia d'Eurovacances

Fil per Randa
Circuits culturals i de senderisme, amb guia propi

Rumbo66
Viatges en moto

Cap Amunt

Casa natal de Mozart a Salzburg
INFORMACIÓ, NOTICIES I RECURSOS

Àustria a Viquipèdia

Àustria a l'Enciclopèdia

Huubs
Notícies a partir de la paraula "Àustria".

Cap Amunt

MAPES DEL TEMPS - L'ORATGE
PER APROFUNDIR

Goethe Institut a Barcelona
Institut de cultura d’Alemanya amb acords amb Àustria present arreu del món, amb l'objectiu de la promoció del coneixement de la llengua alemanya a l’estranger i la cooperació internacional en el camp de la cultura.

Fundació CIDOB
Centre d'Investigació de Relacions Internacionals i Desenvolupament.

Escola d'Idiomes Moderns
Formació de l'EIM de la Universitat de Barcelona amb cursos ordinaris de nivell i extraordinaris d'introducció, de fluïdesa oral, etc.

Escola Oficial d'Idiomes de Lleida
Els idiomes que s'imparteixen en aquesta escola són l'alemany, l'anglès,l' àrab, el català, l'espanyol per a estrangers, el francès i l'italià.

Secció de Filologia Alemanya
Informació i recursos formatius de la Secció de Filologia Alemanya de la Universitat de Barcelona.

Guia de conversa universitària català - alemany
Serveis Linguïstics de l'UB

Info Alemany
Noticies culturals a Barcelona Televisió amb subtítols en català.

Literatura alemanya
Espai de la literatura alemanya en català del PEN Català, plataforma per a la projecció internacional de la literatura.

"Dolç refugi"
Capítol del programa "Karakia" de TV3 dedicat a la cuina austríaca.

Cap Amunt

blocs de viatges

Escapada a Viena
Eva Martínez Bordons ens descobreix uns dies culturals a Viena (2008).

Interrail per Europa
Astrid ens relata el seu viatge en tren pel cor d'Europa: Viena, Budapest, Sofía, Atenes, Belgrad, Sarajevo, Split, Zagreb, Ljubljana o Padova (2007).

Interroad
El viatge en cotxe de quatre amics per set països d'Europa a l'agost del 2007, visitant Viena.

Viatge a Mauthausen
Estudiants de batxillerat acompanyen els supervivents als actes de commemoració de l'alliberament del camp (2007).

La via verda del Danubi
En David Ferrer i uns amics van estar l'any 2006 de ruta en bicicleta pel Danubi.

Viatge a Àustria
Una parella viatgera visitant les principals ciutats: Viena, Graz, Klagenfurt, Lienz, Insbruck, Salzburg, Linz i St Pölten (2006).

Europa en tren
Un viatge per Venècia, Viena, Amsterdam, Budapest, Praga, Varsòvia, Berlin, Estocolm, Oslo i Copenhague (2006).

El Danubi en bicicleta
La Virginia Carmona i en Pere Compte en bicicleta de Passau a Viena i Bratislava.

També podeu visitar la secció d'Àustria de El bloc dels Viatges o Viatgeaddictes on es van incorporant periòdicament nous relats i blocs.

Cap Amunt

fòrum de viatges

I si vols ajuda, fer preguntes i consultes, compartir informacions, experiències, idees o relats de primera mà per organitzar el teu viatge pots visitar el fòrum de viatges en català Viatgem Plegats.

Cap Amunt

CLUB NARINANT.CAT VIATGES

Visiteu el CLUB NARINANT.CAT VIATGES al Facebook i trobareu un espai on compartir informacions i experiències, ofertes, viatges d'última hora, vols i allotjaments barats, escapades, paquets turístics, turisme rural, etc... així com tot allò del món del turisme i els viatges que us pugui interessar... Us hi esperem !!!