Feu click AQUÍ, i comprobeu tot el que podeu trobar per "VIATGES A INDIA" a Google.
Acostumeu-vos a probar-ho en Català, que esteu ajudant als molts que ja apostem pel nostre país, i trobareu molt més del que us penseu... i Narinant!!!

 

 

 

TAJ MAHAL
HOTELS

No tenim localitzat cap hotel a l'Índia que tingui la seva web en català. L'allotjament el podeu trobar a través d'aquestes centrals de reserves:

Agoda

Destinia

Hotel.info

HRS

Cap Amunt

ALBERGS I APARTAMENTS

Centrals de reserves d'apartaments, albergs i hostals

Hostelsclub

Only Apartaments
Apartaments a Bombai (Mumbai)

Cap Amunt

"EL BALL DE L'ELEFANT"

"En Ravi està fascinat pel que li explica el seu avi: històries de l'Índia i descripcions d'un sol feroç, pluges torrencials i vents salvatges.

Quan escolta parlar de la desfilada dels elefants en la festa del Divaali, la imaginació d'en Ravi vola i s'inspira per compondre el seu propi ball de l'elefant..."

El ball de l'elefant de Theresa Heine (Col.lecció Somnis, Ed. Intermón Oxfam)

LLIBRES

"Sota el cel de Tushita", Enric Soler.
Un interessant viatge a Ladakh, reducte de budisme tibetà establert en una recòndita regió del nord-oest de l' Índia. L'obra és una barreja de diari de viatge, diari íntim i document del gènere clàssic del viatger.

"Petjades de pedra", Sergi Ramis.
Un llibre on disfrutar de la descripció de les rutes: la volta als Annapurnes, el trekking de l’Everest, Langtang i Humla Karnali.

"Sota un cel de marbre", John Shors.
La princesa Jahanara rememora la extraordinària història d'amor dels seus pares qui va fer construir el Taj Mahal.

"Per comprendre l'Índia", Josep Pernau.
A través de la història, la societat, la cultura, la religió i la mitologia, Josep Pernau ens acosta a l'Índia més actual, tangible i colpidora.

"El riu", Rumer Godden.
A la novel·la es recrea magistralment l'atmosfera de l'Índia colonial de la seva infantesa amb un estil concís i evocatiu.Una adolescent anglesa que viu a la vora del Ganges intentant trobar el seu lloc entre mons contraposats: el de la infantesa i el de l’edat adulta, el de l’hinduisme i el de les tradicions angleses.

"Sense Terra", Omair Ahmad.
Hi ha una petita ciutat a la vall del Caixmir, situada al districte que els uns anomenen Anantnag i els altres Islamabad.

"L'herència de la perdua", Kiran Desai.
En un mas aïllat i mig en ruïnes, situat a la falda de la muntanya Kanchenjunga, a la zona fronterera de lHimàlaia indi, hi viu un jutge amb la seva néta adolescent i un cuiner.

"El final de la imaginació", Arundhati Roy.
Un assaig lúcid, encès i apassionant contra les bombes nuclears i a favor de la pau, i subratlla el caràcter suïcida d'una política que, iniciada pels Estats Units, ha arribat ara a l'Índia i el Pakistan i podria afectar, també, a curt termini, vint o trenta països més.

"A l'encontre d'altres cultures. Viatge a l'Índia, la Xina i l'Indoxina", Joaquim Maluquer.
En aquests viatges el lector hi trobarà l’agitació vital i la força de l’Índia, la realitat d’una Xina, un Myanmar sorprenent i singular i la irresistible suggestió de Cambodja.

"Somriures de Bombai", Jaume Sanllorente.
Aquest periodista barceloní, arran d'un viatge de turisme a Bombai, va salvar 40 nens d'un orfenat de caure en mans de les màfies locals d'explotació infantil. I ens descobreix, amb el seu relat detallat i la seva visió amorosa, les realitats d’un país de grans contrastos i ens desvetlla el secret per ser més feliços tot buscant la ventura dels altres.

"La descripció del món", Marco Polo.
Durant segles, els viatges de Marco Polo han donat forma a la imatge d’Orient dels europeus.

"Diàlegs amb l'Índia", Joan Mascaró.
Molt abans que els hippies giressin la mirada cap a Orient, l'autor ja va manifestar que la Il·lustració i el somni racionalista d'Occident tenien els seus límits.

"Passió Índia", Javier Moro.
El 1908 una noia malaguenya de disset anys, asseguda dalt d’un elefant luxosament adornat, entra en una ciutat del nord de l’Índia.

"El sari vermell", Javier Moro.
La vida de Sònia canvia des del moment que coneix durant els seus estudis a Oxford a Rajiv, un noi tan diferent a ella i al seu món com fascinant a la vegada. Tots dos s'enamoren des del primer moment...

"Rastres de sandal", Aisha Miró i Anna Soler-Pont.
La Muna és una nena òrfena d'onze anys que treballa a Bombai i no pot oblidar la seva germana petita, de qui la van separar.

"Les dues cares de la lluna", Aisha Miró.
En 1974, una nena índia de sis anys aterrava a l'aeroport del Prat per anar a viure amb els seus pares adoptius.

"Filla del Ganges", Aisha Miró.
El testimoni d’una adopció i un emotiu relat sobre la recerca de les pròpies arrels. Qui ha llegit un llibre de l'Aisha sap que estan escrits des dels sentiments, el respecte i la sensibilitat...

"El déu de les coses petites", Arundhati Roy.
Guardonat amb el Premi Booker 1997 aquest llibre és la vida de tres generacions d’una família que viu a l’estat de Kerala.

"De Delhi a Kàtmandu", Eudald Ayats.
Una aventura en motxilla fins els peus de l'Himàlaia.

"El Ball de l'elefant", Theresa Heine
El descobriment de l'Índia gràcies a les converses d'Anjali, Ravi i el seu avi (literatura infantil).

Diccionari bilingüe Sancrit-Català-Sanscrit.
Diccionaris de l'Enciclopèdia.

Cap Amunt

INFORMACIONS I RECURSOS

L'Índia a Viquipèdia

L'Índia a l'Enciclopèdia

Huubs
Notícies a partir de la paraula "Índia".

Món Divers
Notícies a partir de la paraula "Índia".

Casa Àsia
Un pont cap a Àsia i el Pacífic en els àmbits institucional, econòmic, acadèmic i cultural.

Guia de Ladakh i Sikkim
La Núria i en Lluís, dos experimentats viatgers, ens descobreixen el nord de l'Índia: Ladakh (Manali, Leh, Stok, Stakna, Thiksey, Alchi, Lamayuru, la vall de Nubra o Mcleod Ganj) i Sikkim (Pelling, Yuksom, Tashiding o Gangtok).

Cap Amunt

VICENÇ FERRER

"Per començar, la pobresa no existeix, existeixen els pobres. Els pobres es poden comptar d’un en un. Respecte a la pobresa, podem dir que hi ha dos moviments: un de dalt a baix, que vol solucionar la pobresa de tot el món. Aquí es troben els governs, les institucions mundials, etc.. I nosaltres, pertanyem a un moviment que treballa de baix a dalt, i ens ocupem d’un territori concret. No veiem la pobresa, veiem als homes pobres. Els tenim a prop, ens interessem per qui són, on viuen, quins són els seus problemes i necessitats… Busquem resultats pràctics i concrets que contribueixin a reduir el seu patiment...."

"Crec que el sentit de l’humor és vital en qualsevol àmbit de la vida, i davant de les adversitats també. Fer un treball seriós i compromès no està renyit amb el sentit de l’humor".

"És difícil parlar de ser feliç o de la felicitat en les actuals circumstàncies en les que es troben la majoria de les persones d’aquest món, però el que sí sóc és optimista i a més visc amb l’esperança i la voluntat de canviar les coses. Afortunadament a Anantapur ho estem aconseguint i això em satisfà pels beneficiaris del projecte".

Extracte de l'entrevista a Vicenç Ferrer realitzada per Ramon Teixidó (Cafè amb llet) i publicada a CatD / Penedesdigital.cat

SOLIDARITAT I COOPERACIÓ

Hi ha diverses organitzacions no governamentals que realitzen projectes de cooperació internacional, camps de treball o rutes solidàries a l'Índia, només esmenten algunes:

Associació per a l'ajut dels nens del carrer de l'Índia (AASARA)
Fundada el 1993 a l’estació de tren de Thane, una gran població als afores de Bombai on es calcula que uns 200.000 nenes i nenes s'amunteguen a les seves estacions de tren i requereixen ajuda urgent.

Setem
Ong de cooperació nascuda l'any 1968 que té la seu principal a Barcelona i delegacions territorials a Girona, Manresa i Tarragona.

Intermón-Oxfam
Comerç just: La seu es troba a Barcelona i València i disposa de comitès a Alacant, Andorra, Badalona, Castelló, Gandia, Girona, Lleida, Mataró, Palma, Sabadell, Sant Cugat, Tarragona, Reus, Terrassa i Vilanova i la Geltrú.

Alternativa 3
Xarxa de comerç just que ens presenta els productors i entitats que participen en els projectes: artesanies, ceràmiques, fusta, tèxtil per la llar, etc. a l'Índia.

Cap Amunt

VOLS

Entre les companyies aèries que tenen la web en català, no n'hi ha cap que ofereixi vols a l'Índia

Centrals de reserves: podreu reservar el vol fins a l'Índia amb qualsevol companyia

Destinia Vols Barats
Vols barats a les principals ciutats del món i també podeu triar combinacions de vols entre dues ciutats.

Aquestes webs comparen preus d'altres cercadors, agències i companyies

Dohop
Inclou un llistat de tots el aeroports de l'Índia que ofereixen vols regulars

Fly Low Cost

Vols Barats

Cap Amunt

LLOGUER DE COTXES

E-Lloguerdecotxes
Excel·lents ofertes, amb diferents companyies

Destinia 

Un consell: a la Índia, que condueixi un indi... si enlloc de llogar un cotxe, aconseguiu a través d'una agència de viatges un cotxe amb xofer.

Cap Amunt

AGÈNCIES DE VIATGES

Gairebé totes les agències de viatges ofereixen viatges a l'Índia, un país que és un continent en si mateix. N'hi ha de generalistes, i altres de ben especilitzats en un tema o regió determinada.

Índia a la Carta
Especialistes en l'Índia

Índic
Alternatives al viatge convencional

Itinerari
Viatges amb guia acompanyant

Muztag
Senderisme, trekking, a partir de 2 persones

Panda Viatges
Viatges en grup: Clàssics i alternatius

Promoviatges
Viatges amb guia acompanyant

Riki Tiki Tavi
Especialistes en turisme solidari

Terres Llunyanes
Viatges amb guia acompanyant

Via Nòmada
Viatges a partir de 2 persones

XL Viatges
Viatges a mida

Alemany
Viatges en privat

Banoa
Viatges en grup amb guia de Banoa

Baraka
Viatges en grup amb guia de Baraka

Big Sur
Viatges en privat

Eurovacances
Viatges en grup amb guia d'Eurovacances

Ganesha
Rutes d'aventura

Giroguies
Especialistes en Senderisme - Trekking

Cap Amunt

EL RIU GANGES A VARANASI
BLOCS DE VIATGES

La volta dels 25
En Marc acaba de fer 25 anys i ha decidit anar a donar la volta el món durant un any. L'objectiu és entrevistar 25 joves de 25 anys de diferents països (2009).

Com a gotes a l'oceà
Bloc personal de l'Eduard amb reflexions i informacions sobre la Índia i la seva experiència en els projectes de cooperació internacional de l'associació Forkids (2008).

Més enllà a Laddakh
La Núria i en Lluís ens descobreixen i ens fan estimar la bellesa, la cultura i els secrets de Manali, Leh, Stok, Stakna, Thiksey, Alchi, Lamayuru, la vall de Nubra o Mcleod Ganj (2008).

Petites petjades
Viatge a Sikkim (2008).

D'Aquí... Aqui
Una parella viatgera que ha estat dos anys rodant pel món... i els seus consells pràctics sobre l'Índia.

El viatge dels rodamons
Un gran viatge fet realitat per Àsia (2008).

El viatge de Joan Ubide
Relats i imatges del nord de l'Índia des de la mirada d'aquest fotògraf viatger (2008).

El viatge pel sud de l'Índia de Joan Ubide
Relats i imatges del sud de l'Índia des de la mirada d'aquest fotògraf viatger (2008).

Viatge a l'Índia
Anècdotes, bones imatges i alguns videos de la ruta de Marià Miño i Marta Tibau per Jodhpur, New Delhi, Ranakpur, Jaisalmer, Agra, Orcha... (2008)

Pedalant cap a Orient
Els camins de l'Índia a dues rodes (2007).

La meva volta al món
Descobrint l'Índia creuant tot el món (2007).

Pedalant per l'Himàlaia
La KKH i la ruta Delhi-Hunza- Kashgar-Lhasa- Katmandú en bicicleta (2007).

Voluntariat a la Fundació Vicenç Ferrer
En Jordi Mestrich va estar els anys 2006 i 2007 cinc mesos de voluntariat a la Fundació Vicenç Ferrer.

Més enllà a Sikkim
La Núria i en Lluís, dos enamorats dels Himàlaies ens acosten al món més fascinant de Sikkim (2006).

La travessa del Zanskar
El regne de les "formigues buscadores d'or" amb que somniaven els soldats d'Alexandre el Gran (2006).

Loliplanet
Un clàssic dels relats viatgers (2006).

També podeu visitar la secció de l'Índia de El bloc dels Viatges o Viatgeaddictes on es van incorporant periòdicament nous relats i blocs.

Cap Amunt

MAPES D'ITINERARIS
GANESHA, EL DÉU DE LA SAVIESA
PER APROFUNDIR

Fundació CIDOB
Centre d'Investigació de Relacions Internacionals i Desenvolupament.

"L'Índia interior"
Capítol del Programa Karakia de TV 3 dedicat a la cuina hindú.

"L'Índia interior 2"
Segon capítol del Programa Karakia de TV 3 dedicat a la cuina hindú.

L'hindi a Linguamón
Recursos en línia de la llengua hindi.

El Nepalès a Linguamón
Recursos en línia del nepalès.

Nocions bàsiques de panjabi
Els alumnes de l'IES Miquel Tarradell de Barcelona fan de professors i ens ensenyen a parlar en la seva llengua.

Nocions bàsiques de pahari
De nou, els alumnes de l'IES Miquel Tarradell de Barcelona fan de professors i ens ensenyen a parlar en la seva llengua.

Nocions bàsiques d'urdú
Un cop més, els alumnes de l'IES Miquel Tarradell de Barcelona fan de professors i ens ensenyen a parlar en la seva llengua.

Panchendriya
Tractaments Ayurvèdics, Massatge Tailandès i Chavutti Thirummal a Goa i Kerala.

Exposició multimèdia "Les mirades de Shiva"
Obra de Marià Miño i Marta Tibau que mostra la religió hindú i la figura de Shiva, un dels déus més adorats al subcontinent.

Cap Amunt