Feu click AQUÍ, i comprobeu tot el que podeu trobar per "VIATGES A SUD-AFRICA" a Google.
Acostumeu-vos a probar-ho en Català, que esteu ajudant als molts que ja apostem pel nostre país, i trobareu molt més del que us penseu... i Narinant!!!

 

 

 

PROVÍNCIA DEL CAP
HOTELS

Aquí teniu les principals ciutats i les millors ofertes d'hotels a Sud-Àfrica:

Hotels a Ciutat del Cap

Hotels a Johannesburg

Hotels a Kempton Park

Hotels a Durban

Hotels a Pretòria

També podeu trobar l'allotjament a través d'aquestes centrals de reserves en català:

Destinia

Booking

Hotel.info

HRS

Cap Amunt

APARTAMENTS

Only Apartments
Apartaments a Ciutat del Cap i Johanesburg

Cap Amunt

ALBERGS, HOSTALS I B & B

Hostelsclub
Central de reserves que ens ofereix un exhaustiu llistat d'allotjaments a més de 30 poblacions.

Cap Amunt

LLIBRES

"El factor humà", John Carlin.
El que va succeir a l’estadi d’Ellis Park fou tan
extraordinari, que sembla tenir connotacions
miraculoses. Gràcies a Mandela, per primer cop un negre, en Chester Williams, va formar part de l’equip de l’enemic, els blancs.

"Seducció", Nadine Gordimer.
Els protagonistes d'aquesta història no semblen pas fets l'un per l'altre. Julie és la filla rebel d'un home de negocis sud-africà, i Abdu, ha fugit de la misèria d'un país àrab...

"La filla de Burger", Nadine Gordimer.
Rosa, la filla de Burger és dona, blanca, educada, sud-africana, filla d’una parella comunista molt implicada en la lluita antiapartheid. Això li marca a vida, només per ser la filla de Lionel Burger ja és a les llistes negres i ha de conviure sempre amb policies i gent que la vigila, te restringit el dreta reunió i no té passaport per sortir del país. Tot i així té dreta a l’educació i gaudeix de molts més privilegis que els negres a qui defensa.

"Home lent", John Maxwell Coetzee.
Quan el fotògraf Paul Rayment perd una cama en un accident de bicicleta, la seva solitària vida canvia de manera irrevocable. Amb tossuderia, rebutjant una pròtesi, Paul torna al seu apartament de solter a Adelaida, incòmode per la seva nova situació de dependència dels altres. Paul comença a repassar els seus seixanta anys de vida...

"L'edat de ferro", John Maxwell Coetzee.
Ciutat del Cap, últims dies de l'apartheid. Un càncer acaba de sentenciar a mort la senyora Curren.

"Foe", John Maxwell Coetzee.
L'any 1720, Daniel Foe rep la visita de Susan Barton, supervivent d`un naufragi que l`ha retingut durant un temps en una illa deserta.

"Ubuntu, estimada terra africana", Nicolas Valle.
Conjunt de viatges i reportatges sobre la història contemporània del continent negre, de Libèria fins a Angola i del Sudan a Ruanda. A l'Àfrica del Sud, els xhoses i els zulus tenen una paraula per definir el concepte d'humanitat: ubuntu, que significa una cosa així com "som persones perquè hi ha altres persones" o "jo sóc perquè els altres són". És una paraula lligada al perdó que ha estat primordial en la transició política de l'apartheid a la democràcia.

"Naiyakay: Llegendes africanes", Severino Calleja.
Les llegendes africanes ens mostren el respecte i la fidelitat al llegat dels avantpassats i a les forces de la naturalesa, així com l'amenaça que per a la cultura ancestral africana han suposat sovint la invasió i el domini occidentals.

"La lleona blanca", Henning Mankell.
Una tarda de primavera de 1992, la jove agent immobiliària Louise Akerblom és assassinada a sang freda en una solitària granja d’Escània, Suècia. Mentrestant, en la llunyana Sud-àfrica, Jan Kleyn, cap visible d’una organització d’extrema dreta, lidera un atemptat contra un important dirigent del país. Aquesta novel·la de Mankell és una de les nostres preferides !!!

"Àfrica, veus i mirades", Maria Rosa Obiols.
Un assaig  que ens descobreix i ens mostra la riquesa intercultural d'un continent amb molts matisos. La seva atenta lectura ens permetrà superar prejudicis, errors i desconeixences...

"Naiyakay: Llegendes africanes", Severino Calleja.
Les llegendes africanes aquí reunides ens mostren el respecte i la fidelitat al llegat dels avantpassats i les forces de la naturalesa.

"Orzowei", Alberto Manzi.
Orzowei vol dir "trobat" en llenguatge bantú. Un nen blanc que ha estat educat per un swazi; però rebutjat per la tribu ha de fugir de la selva. Pao, un boximà li ensenyarà a sobreviure i esdevindrà un hàbil caçador. Tanmateix, Pao el convencerà de buscar el seu poble, ja que és blanc. Orzowei és adoptat per un bòer però els altres blancs el consideren un salvatge. Malgrat tanta hostilitat, el llibre és una crida a la fraternitat i a la lluita contra el racisme (literatura juvenil).

"L'atrapallunes. Conte del sud de l'Àfrica", Ramon Girona i Carles Porta.
El gat ha atrapat la lluna diuen a diverses regions de l’Africa quan es produeix un eclipsi de lluna. Però...com ho fa, el gat, per atrapar-la? Ho sabreu llegint aquest conte llunàtic on el gat esternuda, el mar s’arrossega, l’aranya sospira, la lluna es reflexa i apareix un animal que sembla el que no és i tot, tot, ho fa a l’inrevés...

"Contes d'encantaments", Rosa Sensat.
Aquest volum recull contes de la tradició oral de sis cultures diferents: la gitana, la mediterrània europea, l'àrab, la llatinoamericana, la japonesa i l'africana. Amb la frescor i la senzillesa del relat verbal, aquests Contes d'encantaments, transmesos de generació en generació, expliquenhistòries d'herios i heroïnes capaços de superar totes les dificultats que se'ls presenten, gràcies a l'ajut de diversos personatges i encanteris.

Cap Amunt

CAMÍ DEL SUD
fòrum de viatges

I si vols ajuda, fer preguntes i consultes, compartir informacions, experiències, idees o relats de primera mà per organitzar el teu viatge us animem a visitar el fòrum de viatges en català Viatgem Plegats.

Cap Amunt

VOLS

Amb aquestes centrals de reserves, podreu reservar el vol fins a Sud-Àfrica amb qualsevol companyia:

Destinia Vols Barats
Vols barats a les principals ciutats del món i també podeu triar combinacions de vols entre dues ciutats.

Aquestes webs comparen preus d'altres cercadors, agències i companyies:

Fly Low Cost

Vols Barats

Dohop
Inclou un llistat de tots el aeroports sud-africans que ofereixen vols regulars

Cap Amunt

LLOGUER DE COTXES

A Sud-àfrica condueixen per l'esquerra, com els anglesos:

E-Lloguerdecotxes
Excel·lents ofertes, amb diferents companyies

Cap Amunt

KALAHARI
AGÈNCIES DE VIATGES

Terres Llunyanes
Viatges en camió i acampada

XL Viatges
Viatges a mida

Baraka
Viatges en grup amb guia de Baraka

INFORMACIONS, RECURSOS I ACTUALITAT

Sud-Àfrica a Viquipèdia

Sud-Àfrica a l'Enciclopèdia

Huubs
Notícies a partir de la paraula "Sud-Àfrica".

Món Divers
Notícies a partir de la paraula "Sud-Àfrica".

Fundació CIDOB
Centre d'Investigació de Relacions Internacionals i Desenvolupament.

Geràfrica
Grup d'Estudis i reflexió sobre Àfrica promou debats, facilita serveis de traducció i interpretació i dirigeix recerques que afavoreixin la reflexió sobre temes africans a Espanya i Europa.

La Veu d'Àfrica
Una revista i un punt de trobada d’africans o africanistes que vulguin exposar o aprendre tot allò relatiu a Àfrica.

ETANE
L'Equip de Treball de l'Àfrica Negra a l'Ensenyament treballa per un millor coneixement de la realitat cultural, social, política i econòmica de l'Àfrica Negra.

Cap Amunt

LA LLEONA BLANCA
"El més gran perill de la submissió és que arriba a convertir-se en costum, en resignació que es filtra com a verí paralitzant les nostres venes, potser sense que un mateix se n'adona.

És aleshores quan la submissió arriba al grau de perfecció, quan l'últim reducte ha caigut i la consciència s'enterboleix per acabar extingint-se a poc a poc".

"La lleona blanca" de Henning Mankell.
L'ull de vidre, Tusquets Editors, 2003

PER APROFUNDIR EN LES LENGÜES

Segons la constitució de 1996, les dues llengües oficials a tot el territori de la República de Sud-Àfrica són l'anglès i l'afrikaans. A més, a les diverses províncies on són majoritàries, també hi són oficials les llengües següents: ndebele, sotho, sesotho, swazi o swati, tsonga, setswana, venda, xhosa i zulu.

L'anglès a LinguaMón
Recursos en línia de la llengua anglesa.

L'afrikaans a LinguaMón
Recursos en línia de l'afrikaans.

El setswana a LinguaMón
Recursos en línia del setswana.

Escola d'Idiomes Moderns
Formació de l'EIM de la Universitat de Barcelona amb cursos ordinaris de nivell i extraordinaris d'introducció, de fluïdesa oral, etc.

Escola Oficial d'Idiomes de Lleida
Els idiomes que s'imparteixen en aquesta escola són l'alemany, l'anglès,l' àrab, el català, l'espanyol per a estrangers, el francès i l'italià.

Escola d'Idiomes de la UVicActualment, l'Escola d'Idiomes de la Universitat de Vic ofereix cursos en 7 llengües: anglès, francès, alemany, italià, xinès, àrab i espanyol.

Secció de Filologia Anglesa
Informació i recursos formatius de la Secció de Filologia Anglesa de la Universitat de Barcelona.

Guia de conversa universitària català - anglès
Serveis Linguïstics de l'UB

Diccionari en línia
Anglès - Català - Anglès

Cap Amunt

MAPES DEL TEMPS - L'ORATGE
MAPES D'ITINERARIS
BLOCS DE VIATGES

La volta dels 25
En Marc acaba de fer 25 anys i ha decidit anar a donar la volta el món durant un any. L'objectiu és entrevistar 25 joves de 25 anys de diferents països (2009).

Des de Sants a Sud-àfrica
Un relat ple de reflexions, informacions i comentaris que ens acostaran a la societat i la cultura d'aquest país (2008).

Viatge a la República de Sud-àfrica
El Dr. Maligne ens presenta a Viatgeaddictes el seu relat del juny de l'any 2008 on podem trobar bones i pràctiques informacions.

Sud-àfrica: Ruta de la Memòria
L'Associació Conèixer Història neix per investigar i difondre el passat per tal de poder entendre millor el present i teixir un futur més just i democràtic (2008).

Esperits viatgers per l'Àfrica Austral
Una de les webs més interessants de la xarxa ens relata de meravella la seva ruta de vint-i-set dies en 4x4 per Namíbia, Sud-àfrica, Zimbabwe i Botswana (2007).

En ruta per l'Àfrica Austral
L'interessant recorregut d'en Xavier Blancafort per quatre països: Sud-àfrica, Zimbabwe, Namíbia i Botswana (2003).

Viatge a l'Àfrica Austral
Els llocs més destacats d'un viatge organitzat de vint-i-dos dies per Sud-Àfrica, Botswana, Zimbabwe i Namíbia (2000).

També podeu visitar la secció de Sud-Àfrica de El Bloc dels Viatges o Viatgeaddictes on es van incorporant periòdicament nous relats i blocs.

Cap Amunt