Feu click AQUÍ, i comprobeu tot el que podeu trobar per "VIATGES A HOLANDA" a Google.
Acostumeu-vos a probar-ho en Català, que esteu ajudant als molts que ja apostem pel nostre país, i trobareu molt més del que us penseu... i Narinant!!!

 

 

 

AMSTERDAM
HOTELS

I aquí teniu les principals ciutats i les millors ofertes d'hotels dels Països Baixos:

Hotels a Amsterdam

Hotels a Rotterdam

Hotels a Eindoven

Hotels a La Haia

Hotels a Utrecht

I per trobar les millors Centrals de Reserves en català per poder gaudir de qualsevol hotel arreu d'Holanda:

Booking
Directe a la pàgina de la seva oferta d'hotels a Holanda

Hotel.info

HRS

Destinia

Cap Amunt

HOTELS A AMSTERDAM
Chic & Basic
I volem destacar aquest hotel que es troba al barri de Jordaan davant d’un dels canals més bonics de la ciutat, el Herengracht, per la seva moderna concepció i per tenir la web en català.

Cap Amunt

APARTAMENTS, B&B I ALBERGS

Only Apartments
Apartaments a Amsterdam

Hostels Club
Enllaç a la pàgina dels albergs, hostals i B&B d'Holanda: Amsterdam, Rotterdam, Volendam, Edam, Haarlem, Gouda, Gent i molts més...

Cap Amunt

LLIBRES

"El diari d'Anna Frank".
Relat auto-biogràfic de la vida de la nena alemanya jueva Anna Frank entre el 12 de juny de 1942 -data que va fer tretze anys- i l'1 d'agost de 1944 -tres dies abans d'ésser deportada al camp de Westerbork- on relata la seva existència durant més de dos anys en un refugi (en la part del darrera de l'edifici de l'empresa familiar) quan va haver d'amagar-se dels nazis a Amsterdam, durant la Segona Guerra Mundial.

"Les aigües estretes. Migdiada al Flandes holandès", Julien Gracq.
Seguint el curs de l’Evre com una excursió i una tornada a la infantesa, Les aigües estretes condensa totes i cadascuna de les obsessions que caracteritzen l’escriptura de Julien Gracq: la importància de les primeres lectures, el diàleg entre art i realitat, la persecució d’un paisatge i d’una música abans que d’una història...

"Van Gogh", Jen Green.
Biografia personal i artística d'aquest gran geni de tots els temps, autor de més de 900 quadres (27 d'ells autoretrats) i 1.600 dibuixos, a més va deixar 800 cartes, 650 d'elles dirigides al seu germà petit Theo van Gogh. Malgrat la qualitat de la seva obra, va caldre esperar a la seva mort perquè els seus mèrits fossin reconeguts i es convertís en una gran figura de la pintura.

"La història de la meva calba", Arnon Grunberg.
Aquest autor holandès és un dels grans èxits literaris de vendes a tot Europa. Arnon Grunberg va néixer a Amsterdam el 1967 i actualment viu a Nova York. Amb la seva identitat real ha publicat diverses novel·les que shan traduït a moltes llengües i han estat grans èxits de vendes a tot Europa, com ara fantoompijn, guanyadora del premi AKO, el Goncourt holandés. La historia de la meva calba és la seva primera novel·la amb el pseudònim de Marek van der Jagt.

"La nena dels nou dits", Laia Fàbregas.
La Laura, la protagonista de La nena dels nou dits, compra un quadern amb la idea de fixar en ell les fotografies mentals que dubta poder continuar retenint al seu cap. Ella i la seva germana Moira tenen una trentena d’anys, van créixer a Barcelona en un ambient marcat pel compromís polític dels seus pares, militants del PSUC. Aquest llibre escrit originariament en neerlandès és obra de Laia Fàbregas nascuda a Barcelona, però que d'uns anys ençà viu i treballa a Holanda.

"Postals de terra de ningú", Aidan Chambers.

Relat de la història de Geertrui, una jove holandesa que s'enamora d'un soldat anglès, casat, mentre la seva família l'acull durant la batalla d'Arnhem. Cinquanta anys després, el nét del soldat anglès, un jove de disset anys, visita Amsterdam amb motiu de la commemoració de la batalla d'Arnhem i allí coneix Geertrui. Arran d'aquesta experiència commovedora, comença a qüestionar-se quin és el seu lloc al món i la seva vida pren un altre rumb.

"La partida o Còctel de gambes", Albert Mestres.
Comèdia vodevilesca on, amb un peculiar llenguatge on es fonen les converses amb els pensaments dels personatges, una parella catalana, la Mireia i el Pere, convida una parella holandesa, la Lena i el Max, a sopar a Barcelona i al cap d'un temps la parella holandesa torna el convit a la catalana a Amsterdam. Per entendre's o desentendre's caldran quatre llengües: català, holandès, francès i anglès.

"Sex n'drugs n'Johan Cruyff", Josep Julien.
Dues treballadores del Red light district d'Amsterdam esperen enmig de la nit més freda i plujosa de l'hivern de 1971 que algú es digni a entrar d'una vegada en el seu establiment, val a dir que a jutjar pel temps que fa i per la seva proverbial mala sort no sembla cosa fàcil. Però un estrany esdeveniment animarà la grisor de la vetllada, sembla que en breus moments l'estrella de l'equip de futbol de la ciutat, l' Ajax, un jove i prometedor futbolista anomenat Johan Cruyff, les visitarà com si d'un príncep blau es tractés...

"Jo... Vincent Van Gogh", Varis autors.
En aquest llibre, Van Gogh ens explica, en primera persona, la seva vida amb imatges de la seva família i de les seves obres. Una primera biografia perquè els més petits coneguin la vida i l’obra d’un artista que va fer de la pintura la seva obsessió. (literatura infantil).

"L’holandès sense esforç", Marie Aude Murail.
Si no et vols cansar aprenent llengües estrangeres, llegeix aquesta història. En Joan Carles, el protagonista, en un sol estiu va aprendre l’holandès, es va estalviar els deures de vacances, va poder triomfar i en va fer una de bona al seu pare (literatura infantil).

"La meva vida, la meva llibertat", Ayaan Hirsi Ali.
Educada estrictament en la confessió musulmana, Ayaan Hirsi Ali va començar a rebel·lar-s'hi molt aviat. Com a refugiada als Països Baixos, primer va treballar netejant, com a intèrpret i com a treballadora social per a sobreviure. El seu ímpetu i la seva força de voluntat la van dur a estudiar Ciències Polítiques en la universitat més antiga d'Holanda, a convertir-se en diputada al Parlament des del 2002 i a ser reconeguda com una de les dones públiques més importants i més respectades en l'àmbit internacional.

Diccionari neerlandès-català
Diccionaris de l'Enciclopèdia.Els autors belgues Ann Duez i Bob de Nijs han elaborat el primer diccionari neerlandès-català, després que el 1993 es publiqués el Diccionari català-neerlandès. L'obra inclou 30.000 entrades i 13.000 locucions, frases fetes i refranys en llengua neerlandesa. A més, aplega un compendi de gramàtica neerlandesa en català i 4.000 exemples d'ús.

Cap Amunt

MAPES D'ITINERARIS
VOLS

Línies aèries amb vols a Holanda

Vueling
Ofereix vols directes entre Barcelona i València i Amsterdam

Ryanair
Volen a Holanda des d'Alacant, Reus i Girona

Tot seguit, per cercar vols en general als Països Baixos, us recomanem les següents webs:

Destinia Vols Barats
Vols barats a les principals ciutats del món i també podeu triar combinacions de vols entre dues ciutats.

I aquí teniu webs que comparen preus de diferents cercavols.

Dohop
Ofereix una recerca amb mapa que va molt bé

Flylowcost
Molt clar i amb molta informació

Vols Barats
El nom ho diu tot

Cap Amunt

LLOGUER DE COTXES

E-Lloguerdecotxes
Excel·lents ofertes, amb diferents companyies

Destinia
Compara preus entre les grans companyies

Europcar 4 EasyJet

Cap Amunt

AUTOBUSOS

Centrals de reserves amb diferents companyies

Movelia

Cap Amunt

MUSEU DE VAN GOGH
AGÈNCIES DE VIATGES

Holanda Natural
Empresa d'activitats de lleure i aventura, especialitzada en rutes per Holanda

Riki Tiki Tavi
Especialistes en turisme solidari

Educatours
Viatges per estudiants

Eurovacances
Viatges en grup

Cap Amunt

la noia de blau, susan vreeland

"La noia de blau" de Susan Vreeland.

Al segle XVII, a Holanda, el famós pintor Johannes Vermeer va pintar un quadre de la seva filla Magdalena en el qual intentava copsar per a l'eternitat la inquietud i la passió interior d'aquesta.

La noia de blau és la història d'aquest quadre i la vida deis vuit propietaris que l'adquireixen al llarg del temps. A través de vuit vides perfectament travades, Susan Vreeland recorre els tres-cents anys d'existència del quadre de Vermeer en mans dels diferents propietaris.

MAPES DEL TEMPS - L'ORATGE
INFORMACIÓ, NOTICIES I RECURSOS

Països Baixos a la Viquipèdia

Països Baixos a l'Enciclopèdia

Huubs
Notícies a partir de la paraula "Països Baixos".

Huubs
Notícies a partir de la paraula "Holanda".

Món Divers
Notícies a partir de la paraula "Holanda".

Informació d'Amsterdam
Portal d'informació sobre la ciutat.

Amsterdam a Viquipèdia

La Haia a Viquipèdia

Rotterdam a Viquipèdia

Utrecht a Viquipèdia

Cap Amunt

BERGHEM
PER APROFUNDIR

Fundació CIDOB
Centre d'Investigació de Relacions Internacionals i Desenvolupament.

Casal Català dels Països Baixos
Informació, activitats i difusió de Catalunya.

Art holandès
Informació de l'Enciclopèdia sobre l'art dels Països Baixos: artistes, corrents, obres, etc...

El neerlandès o holandès a Linguamón
Recursos en línia de la llengua neerlandesa.

El frisó a Linguamón
Recursos en línia del frisó, llengua oficial a la província de Frísia dels Països Baixos.

Frísia
Naciopèdia: Història, llengua i institucions de Frísia.

Frísia
Nationalia: Història, llengua i institucions de Frísia.

Frísia
Informació a Viquipèdia sobre la nació Frísia, actualment dividida entre els Països Baixos i Alemanya.

Escola d'Idiomes Moderns
Formació de l'EIM de la Universitat de Barcelona amb cursos d'introducció al neerdanlès.

Guia de conversa universitària català - neerlandès
Serveis Linguïstics de l'UB

Guía temàtica de Filologia neerlandesa
Recursos de literatura i llengua elaborats pel Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació (CRAI) de la UB.

Afers Exteriors a Holanda
Amb aquest programa de TV3 fem una gira pels museus més importants i ens aturem amb l'Enric Adserà, un artista tarragoní que ha triomfat més a l'estranger que a Catalunya. També anem a un "coffee shop" amb Maria Contreras, una cantant barcelonina que té un grup de música.

Karakia: "Del país dels rodamons"
Visita i tast a la cuina holandesa i els seus secrets.

Cap Amunt

BLOCS

El bloc de Miquel Marzabal
En Miquel viu a Amsterdam i ens explica mil i una curiositats sobre els Països Baixos (2009).

Interroad
El viatge en cotxe de quatre amics per set països d'Europa a l'agost del 2007, visitant Amsterdam.

Ruta pel Benelux
L'Imma i en Xavi ens presenten a Viatgeaddictes el seu diari d'un viatge a Luxemburg, Bèlgica i Holanda (2006).

Europa en tren
Un viatge per Venècia, Viena, Amsterdam, Budapest, Praga, Varsòvia, Berlin, Estocolm, Oslo i Copenhague (2006).

En veler per les Illes Frísies
Relat de les sensacions d'un grup de gironins embarcats en un veler (de l'any 1902) pels Països Baixos.

També podeu visitar la secció dels Països Baixos de El bloc dels Viatges o Viatgeaddictes on es van incoporant periòdicament nous relats i blocs.

Cap Amunt